Fire gode grunde til at købe en energirigtig bolig

Fire gode grunde til at købe en energirigtig bolig

30. okt 2017

Før du indleder jagten på din fremtidige bolig, skal du vide, at beliggenhed, areal og pris ikke er de eneste vigtige faktorer. Det er foruden førnævnte faktorer også værd at fokusere på en faktor som miljørigtighed. Der er nemlig adskillige fordele ved at købe en energirigtig bolig. Læs om de bedste grunde til at prioritere energirigtighed i denne artikel.

Har du allerede fundet din drømmebolig, men har du ikke helt styr på, hvad du skal stille op med juridiske dokumenter som købsaftale og skøde? I så fald bør du søge hjælp ved en boligadvokat, som har helt styr på alt det juridiske vedrørende bolighandler. Er du nysgerrig efter at vide, hvad en boligadvokat kan hjælpe dig med, så læs mere her.

Sundt indeklima

Investerer du i en bolig, som er blevet energirenoveret for nyligt, så må du forvente, at indeklimaet er sundt og behageligt. Du kan dog gøre klogt i at få en ekspert til at komme med en professionel vurdering af indeklimaet, før du skriver under på en købsaftale. Indeklimaet er vigtigt for både din sundhed og din kommende boligs sundhed.

Lavere varmeregning end hidtil

Er dit nuværende varmeforbrug ved at ruinere dig, så kan du spare mange penge ved at investere i en energirigtig bolig. Du kan nemlig se frem til en lavere varmeregning end hidtil. Den energirigtige bolig er helt åbenlyst meget bedre til at holde på varmen end den gennemsnitlige bolig. Det gavner både miljø og pengepung.

Nemmere at sælge videre

Selvom du ikke går med tanker om at sælge din kommende bolig lige foreløbigt, så bør du da kunne se fordelen i, at boligen er nem at sælge videre. Det kan i hvert fald vise sig at være en stor fordel, hvis du engang vil flytte og derfor skal sælge boligen. Den energirigtige bolig er ikke blot nemmere at sælge, men også mere værd. Boligens energimærke har stor indflydelse på salgsprisen.

I dag er der eksempelvis stor efterspørgsel på boliger med træpillefyr, idet det er både billigt og miljørigtigt at opvarme en bolig med et træpillefyr. Du kan evt. investere i et træpillefyr og dertilhørende træpiller, hvis der ikke allerede er et pillefyr i din kommende bolig. Står du og mangler træpiller til din nuværende boligs pillefyr, så følg linket til udvalget af træpiller her.

God karma

Alle mennesker har pligt til at behandle miljøet med respekt, men hvad kan du gøre?

Du kan tage et stort ansvar for miljøet ved at investere i en energirigtig bolig, som du løbende vil energioptimere for at reducere boligens miljøbelastning. Det skal du ikke kun gøre for at spare penge og skabe et sundere indeklima, men også for at skåne vores alles miljø. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce