Gør din bolig mere energirigtig med disse råd

Gør din bolig mere energirigtig med disse råd

30. okt 2017

Det forholder sig typisk sådan, at nye boliger er mere energirigtige end gamle boliger, men det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan gøre din nye bolig endnu mere energirigtig. De gode råd er henvendt til dig, som gerne vil slå to fluer med ét smæk ved at implementere boligforbedringer, som gavner både miljø og økonomi. Hvem vil ikke gerne spare penge og samtidig skåne miljøet? Det bør være i enhver boligejers interesse.

Køb grøn strøm

Ja, der er faktisk forskel på strøm. Det er måske ikke noget, man går og spekulerer over i hverdagen, men man bør vide, at ens valg af elselskab har afgørende betydning for ens elforbrug og miljøbelastning. Det første råd går på at købe grøn strøm. Det skal du gøre af følgende grunde:

1.      Du kan reducere dit elforbrug (der er potentielt set mange tusinde kroner at spare)

2.      Du kan yde en aktiv indsats mod klimaforandringer (idet du skåner miljøet)

Ovenstående grunde bør være nok til at overbevise dig om, at det er klogt at investere i grøn strøm frem for almindelig strøm.

Du kan læse meget mere om emnet på følgende link: www.natur-energi.dk

Få monteret elspareudstyr i dit hjem

Alle og enhver er klar over, at man selvfølgelig skal huske at slukke for både lys og elektroniske apparater, når man forlader sit hjem. Det er dog ikke alle danskere, som er lige gode til at huske dette, men det findes der heldigvis en løsning på. I dag forhandles der en masse forskelligt elspareudstyr, som gør hverdagen både nemmere og billigere for tusindvis af boligejere verden over.

I det store udvalg af elspareudstyr finder du bl.a. lyssensorer, elspareskinner og elmålere, som ved korrekt montering og brug kan reducere dit elforbrug markant. Investerer du i elspareudstyr, så kan du være ganske sikker på, at investeringen snart er tjent hjem.

Skift de miljøskadende pærer ud med energisparepærer

Der findes efterhånden så mange forskellige lyspærer, at det er næsten umuligt at gennemskue, hvilke lyspærer der er de mest miljørigtige. Du vil dog aldrig kunne træde helt ved siden af ved at købe energisparepærer, da disse pærer hører til blandt de mest miljørigtige af slagsen.

Du kan lægge vejen forbi www.bauhaus.dk, hvis du gerne vil købe energisparepærer eller andre belysningsprodukter til dit hjem. Virksomheden forhandler også mange andre varer til din bolig inden for værktøj, isenkram, grill, have og mange andre kategorier. Du kan altid finde noget interessant hos landets største byggemarked, uanset om du handler i en fysisk butik nær dig eller på nettet. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce