Lad boligen afspejle din personlighed – Investér i ele...

Lad boligen afspejle din personlighed – Investér i ele...

23. okt 2017

De fleste danskere er enige om, at deres bolig betyder rigtig meget for dem. Det er her, at vi har vores base, og det er her, vi kan slappe af, lade op og få fornyet energi. Derfor handler det også om at skabe et hjem, som afspejler ens personlighed, sådan at man kan føle sig godt tilpas i velkendte omgivelser. Det kan man gøre på mange forskellige måder, da der findes mange forskellige stilarter indenfor boligindretning. Der findes blandt andet den minimalistiske stilart, den moderne, vintage, retro og boheme. Det handler om at vælge den, som man føler bedst afspejler ens personlighed.

Det er ikke kun vigtigt, at man vælger stilart efter sin personlighed. Det er kun første skridt. Derefter skal man til at indrette boligen med ting, der passer til stilen. De fleste indretter deres bolig med en eller anden form for træplader. Det kan være i form af forskellige møbler, eksempelvis et spisebord, men det kan også være i form af forskellige ting til køkkenet. Uanset hvilken type produkt du er på udkig efter, så er det vigtigt, at du vælger gode træplader, der er elegante, men som samtidig også er utrolig slidstærke. Sådanne træplader finder du blandt andet på www.mifapladen.dk, hvor du kan få designet din helt egen unikke bordplade, som passer til dine behov.

Små ting har stor betydning

Når det kommer til boligindretning er det vigtigt, at man går ned i detaljen og finder de helt rigtige ting. Det er nemlig ofte de små ting, som skaber stemningen i en bolig, og derfor er det vigtigt, at man prioriterer disse ting. Eksempelvis kan man skabe en hyggelig stemning ved at placere små hyggelige og elegante ting på spisebordet. Det kan være alt fra flotte skåle og elegante vaser til dekorative blomster og smukke kander. Besøg lenebjerre.com/da-dk og find alt det, du har brug for, når du skal have ting til boligen, der afspejler din personlighed.

Nogle gange kan det være utrolig svært at vide, hvordan man kommer videre med boligindretningen. Det kan være, at hovedtrækkene er på plads, men man føler, at der mangler nogle ting. Når man først har defineret sin unikke indretningsstil, kan det være utrolig svært at finde ting, der passer til stilen, og mange bruger flere år på at finde de helt rigtige ting. Så lang tid behøver der dog ikke at gå. Eksempelvis kan man med fordel hente inspiration fra sådan noget som et billedgalleri, hvor andre viser, hvilke løsninger de har valgt med henhold til boligindretning.

Brugte ting kan også være elegante

Der er mange, der bare går ud og køber nye ting, når de skal til at indrette deres bolig. Det er dog ikke nødvendigvis altid den bedste løsning. Har man eksempelvis valgt vintage som stilart, er det en rigtig god idé at se sig om efter brugte indretningsartikler. Der findes mange gode markeder for brugte ting online, og der er rig mulighed for at gøre et godt fund. Derudover udnytter man selvfølgelig den fordel, at brugte ting som regel er meget billigere end spritnye ting. Ofte er det en rigtig god idé at variere boligindretningen med nye ting og brugte ting. Det giver følelsen af, at der er lækre nye ting i boligen samtidig med, at man også giver boligen noget sjæl i og med, at man har indrettet med brugte ting. Ved at kombinere nye ting med brugte har du rig mulighed for at skabe dit helt eget unikke visuelle udtryk.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce