Skal du flytte sammen med kæresten? Få styr på jeres f...

Skal du flytte sammen med kæresten? Få styr på jeres f...

15. nov 2017

”Er det, det rigtige for os at flytte sammen?”

 

Det er dét spørgsmål, man i fællesskab bør forsøge at finde svar på, inden man går på boligjagt og bruger en mindre formue på møbler. Ingen siger, at man skal flytte sammen, blot fordi man er kærester. Faktisk er der mange kærestepar og for den sags skyld ægtepar, som har erfaret, at deres parforhold fungerer bedst, hvis de ikke bor sammen.

 

Er dig og din kæreste blevet enige om, at det er rigtigt for jer at flytte sammen, så skal I bare kaste jer ud i det. Jeres drømmebolig venter på jer derude.

Søg og find jeres ideelle bolig

 

Der er rigtig mange ting, som skal gå op i en højere enhed, før man kan finde kuglepennen frem og skrive under på en købskontrakt. I skal først og fremmest have talt om, hvilke krav I stiller til jeres kommende bolig mht. størrelse, beliggenhed, pris og meget andet. Skriv evt. jeres krav og ønsker ned på en papirblok.

 

Når kravene og ønskerne er på plads, kan den egentlige boligsøgning begynde. Det er op til jer, om I vil gøre det sammen, eller om opgaven skal overlades til den ene af jer. I kan for lethedens skyld gøre klogt i at tilmelde jer et køberkartotek, så I kan få tilsendt en besked, når nye boliger bliver sat til salg. Tilmeld jer eksempelvis køberkartoteket på www.edc.dk.

 

Køberkartotek eller ej, så er det fordelagtigt at alliere sig med et ejendomsfirma, som kan varetage meget af det tidskrævende arbejde.

Gå efter den hyggelige, personlige og romantiske indretningsstil

 

Det perfekte hjem for et par er et hjem, som lægger op til hygge og romantik, da de rigtige rammer er vigtige for, at kærligheden kan blomstre.

 

Det er som regel kvinden, som står for at indrette hjemmet, men manden bør også blive hørt, da han trods alt også skal kunne trives i hjemmet. I bør som par sætte jer ned og tage en snak om, hvordan jeres første fælles hjem skal indrettes. Der bør her tales om alt fra valg af møbler og gardiner til vægpynt og lamper.

 

I kan blandt mange andre tiltag gøre hjemmet lidt mere hyggeligt ved at investere i lamelgardiner, som i særdeleshed egner sig til store vinduespartier. Er du glad for lamelgardiner, så følg linket her og oplev udvalget. Leder du efter gardiner til soveværelset, så vil et godt råd være at købe lamelgardiner med mørklægning.

 

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce